Σόνια Σαββίδη: Η όμορφη ανιψιά, δικηγόρος, μεταφράστρια, οδηγός του Ιβάν του… τρομερού [εικόνες] - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Σόνια Σαββίδη: Η όμορφη ανιψιά, δικηγόρος, μεταφράστρια, οδηγός του Ιβάν του… τρομερού [εικόνες]

ποτελεί τη σκιά του. Όσοι δεν γνωρίζουν μπορούν να υποθέσουν διάφορα βλέποντας τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύεται παντού από την 28χρονη εντυπωσιακή μελαχρινή Σόνια.
 
Κι όμως μερικές φορές πράγματι τα φαινόμενα απατούν. Η Σόνια Σαββίδη, γιατί περί αυτής πρόκειται είναι κόρη του πρώτου εξαδέλφου. Γεννημένη στην πόλη Κουρσκ της Ρωσίας, ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της πριν από αρκετά χρόνια, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στη Νομική του Αριστοτέλειου, πήρε το πτυχίο της και έκανε την πρακτική της στο δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Αποστολίδη, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και πρώην μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΚ.
Αναστενάζει η κοσμική Θεσσαλονίκη

Αποτελεί μια από τις πιο hot παρουσίες της κοσμικής Θεσσαλονίκης. Περιζήτητη εργένισσα όχι μόνον λόγω της ομορφιάς της αλλά και λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Ιβάν τον… τρομερό.
Αποτελεί το alter ego του ομογενούς επιχειρηματία. Τον συνοδεύει σε όλες σχεδόν τις δημόσιες εμφανίσεις του, ακόμη και όταν συνάντησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Κατά βάση εκτελεί χρέη συμβούλου, αλλά και μεταφράστριας. Ορισμένες φορές μάλιστα δεν διστάζει να εκτελέσει και χρέη… οδηγού.
 
Τον ακολουθεί παντού, από το «στρατηγείο» του στο Μακεδονία Παλλάς, μέχρι τη σουίτα του στο γήπεδο της Τούμπας. Πρόσφατα ήταν μαζί του ακόμη και στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα όμως κάνει και η ίδια τα πρώτα επιχειρηματικά βήματά της, καθώς ασχολείται με το εμπόριο γούνας από την Καστοριά στη Ρωσία και σύντομα θα κάνει ντεμπούτο στο χώρο των μπιτς μπαρ στη Χαλκιδική.
Ο Ιβάν της έχει τυφλή εμπιστοσύνη
«Ο Σαββίδης εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές της. Έχει βέβαια αδυναμία στους εν Ελλάδι συγγενείς του, αλλά αν δεν της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα επίπεδα, είναι βέβαιο πως δεν θα την είχε επιλέξει. Μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα (σ.σ.: εκτελεί χρέη τοποτηρητή των επιχειρήσεων του Σαββίδη στην Βόρεια Ελλάδα, είναι η πιο έμπιστη συνεργάτιδά του», επισήμαιναν τα Παραπολιτικά σε παλαιότερο δημοσίευμά τους, αποδίδοντας συζήτηση με έναν «άνθρωπο που ξέρει να ερμηνεύει όσο λίγοι τον εκ Ρωσίας ορμώμενο επενδυτή».
Η φιλία της με την Εύα Καϊλή
Ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στην Σόνια Σαββίδη είναι η Εύα Καϊλή. Οι δύο νεαρές κυρίες, γνωρίζονταν από χρόνια, όμως μετά τη δυναμική είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στη δημόσια ζωή της Θεσσαλονίκης, ήλθαν ακόμη πιο κοντά, με την 28χρονη δικηγόρο να παίζει καταλυτικό ρόλο στην προσέγγιση του θείου της με την Εύα.
«Θα τις δεις μαζί είτε για καφέ στην παραλία, είτε βραδάκι για ποτό», σημειώνει κοινός γνωστός τους. Εκτός από την Εύα Καϊλή, η Σόνια έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος γνωστόν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Σαββίδη, ενώ έχει ισχυρές διασυνδέσεις και στην Μόσχα, όπου πέρασε ένα σημαντικό μέρος της νιότης του.http://www.koolnews.gr/extras/sonia-savvidi-i-omorfi-anipsia-dikigoros-metafrastria-akomi-kai-odigos-tou-ivan-tou-tromerou/#400798/400805

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ