Πρόεδρος από αγγελία! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πρόεδρος από αγγελία!

έτσι θα πάει μπροστά.........




Πρόεδρος από αγγελία!Ο Άλιστερ Μίλνερ, στέλεχος της Sports Recruitment International επιβεβαιώνει στο PAOK24 ότι η ομάδα του Europa League που εμφανίζεται να αναζητά μέσω αγγελίας πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή είναι ο ΠΑΟΚ!
Μία περίεργη "αγγελία" εμφανίζεται σε εταιρία συνεργαζόμενη με την SportFive, αγγελία αναζήτησης προέδρου και  εμπορικού διευθυντή για ομάδα που παίζει στο Europa League. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεργάζεται επισήμως με την Sportfive από τις 20 Μαρτίου του 2014 και όπως είναι γνωστό οι εισηγήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας -σε όλα τα επίπεδα- αναμένονται να παίξουν ρόλο στις μετέπειτα διοικητικές εξελίξεις (και σε οργανωτικό επίπεδο) του Δικεφάλου.

Σήμερα, η εκπομπή fat games και ο Νίκος Τζαντζαράς αποκάλυψαν αυτή την αγγελία της συνεργαζόμενης με την SportFive εταιρία sportsrecruitment, στην οποία ευρωπαϊκή ομάδα που παίζει στο Europa League αναζητεί συνεργασία με πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον κύριο Μίλνερ, ο οποίος στη συγκεκριμένη αγγελία είναι υπεύθυνος συλλογής βιογραφικών για προέδρους, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο κ. Μίλνερ τόνισε ότι η ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League και αναζητά πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή είναι ο ΠΑΟΚ.

Αυτό που υποστήριξε είναι ότι ο «Δικέφαλος» στo πλαίσιo της γενικότερης ανάπτυξης του συλλόγου τελευταία, αναζητά δύο στελέχη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Μίλνερ και ο συνεργάτης του Κρις Τζόρνταν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή βιογραφικών για τη στελέχωση του εμπορικού διευθυντή, θα μαζεύουν βιογραφικά για τις επόμενος 20-30 ημέρες και στη συνέχεια θα αποφασίζουν ποιες θα είναι οι τελικές τους προτάσεις προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του προέδρου του και ενδεχομένως και κάποιου άλλου στελέχους του θα αποφασίσει για το ποιοι θα είναι οι επικρατέστεροι δύο για να καλύψουν τις θέσεις του προέδρου και του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ.
 
 

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=41187 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ