Έντονος προβληματισμός για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Έντονος προβληματισμός για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ.




Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Μάλιστα η υπομονή που ζήτησε ο Θόδωρος Παπαδόπουλοςαπό τους ποδοσφαιριστές ήταν 10-15 ημέρα, αλλά αυτές οι ημέρες οδεύουν σιγά-σιγά  προς το τέλος, και η πόρτα των άλλων ομάδων είναι ορθάνοιχτη για αρκετούς από αυτούς. 

Η καθυστέρηση που υπάρχει στο διοικητικό εύλογα γεννά ερωτήματα τα οποία έχουν γνώση, αλλά και με ίδια κατάληξη. Και το απλό ερώτημα είναι αν θέλει να δώσει την ομάδα ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Το Νοέμβριο ήταν οι Ιρανοί που βρίσκονταν μια ανάσα από τον Ηρακλή, τώρα φαίνεται το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να διατυμπανίζει ότι είναι πολύ κοντά να δώσει την ομάδα σε άλλον επιχειρηματία, κάτι που δεν πιστεύει βεβαίως  ο κόσμος του Ηρακλή, διότι το έζησε κυριολεκτικά τον χειμώνα του 2013 και έπειτα.



Τα ερωτήματα της ''Αυτόνομης Θύρας 10'' είναι σαφέστατα και μπορεί να διακρίνει κανείς τι γίνονταν μέσα στην ΠΑΕ Ηρακλής. Πώς μπλέχτηκαν κι άλλα άτομα μέσα στην ΠΑΕ ,και μάλιστα είχαν και λόγο. Όπως παράδειγμα το θέμα που αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του συνδέσμου για το ενδιαφέρον αγγλικού επενδυτικού ομίλου, και την απόρριψη από τον κ. Παπαζαϊτη, αλλά και με ποια ιδιότητα. Πραγματικά ένα ξέφραγο αμπέλι η ΠΑΕ. 

Στα ερωτήματα του κόσμου ο Θόδωρος Παπαδόπουλος σαφέστατα και δεν θα πάρει θέση, αφού παραμένει στην Κατερίνη και κάνει τις συναντήσεις με ενδιαφερόμενους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δώσει προτεραιότητα στον Έλληνα ομογενή σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις, ενώ παραμένει stand by η περίπτωση των ανθρώπων της ''Ηρακλής Αναγέννηση''. Στις διαπραγματεύσεις αυτές κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα θα καθυστερήσουν, και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Ο Ηρακλής κινδυνεύσει να χάσει όλο του το ρόστερ έτσι όπως πάει το θέμα, και στο τέλος στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεν θα μείνει ούτε μολύβι για τετράδιο.


Πρέπει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος να καταλάβει ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί, αφού ο ίδιος από την αρχή  έδειξε ότι δεν μπορούσε να αντέξει να είναι στα κοινά μιας τέτοια ιστορικής ομάδας, διότι ποτέ δεν κατάλαβε σε ποιον σύλλογο ήρθε. Ακόμη και την ύστατη στιγμή δεν βγαίνει σε κάποιο ΜΜΕ να ενημερώσει καν τον κόσμο σε πιο σημείο βρίσκεται η διαπραγμάτευση με τους ενδιαφερόμενους. Το κρυφτό δεν είναι η καλύτερη λύση, αφού ακόμα και τώρα δεν μπορεί να καταλάβει στα ''εγκληματικά'' λάθη στα οποία υπέπεσε. 

Από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες περνάει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, αφού δεν τοποθετείτε κανείς για το θέμα των συζητήσεων με τις δυο πλευρές (σ.σ ομογενείς- '' Ηρακλής Αναγέννηση''). Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε Θόδωρο Παπαδόπουλο και στους ανθρώπους της '' Ηρακλής Αναγέννηση''. 

Η επόμενη μέρα στον Ηρακλή παραμένει άγνωστη, και τα δεδομένα γνωστά όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ. Πρέπει άμεσα να βρεθεί η επόμενη η ημέρα στον Ηρακλή, γιατί τα προβλήματα θα διογκώνονται και το χρέος ημέρα με την ημέρα θα αυξάνεται. 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ