Μια ανάσα από Ρουγκάλα-Βαλεριάνο, κλείνει και ο στόπερ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μια ανάσα από Ρουγκάλα-Βαλεριάνο, κλείνει και ο στόπερ


Οι κυανόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να πάνε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δεν αποκλείεται ο Ηρακλής να προβεί και σε τρεις ανακοινώσεις ακόμα ποδοσφαιριστών αυτή την εβδομάδα.

Ο Ηρακλής περιμένει τον Ρουγκάλα ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Ολυμπιακού, και άμεσα να βάλει την υπογραφή του με τους κυανόλευκους, αφού παίκτης και ομάδα τα έχουν βρει σε όλα. Ενώ ακόμα ένας παίκτης βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Ηρακλή.

Πρόκειται για τον 22χρονο πρώην παίκτη του ΟΦΗ και της Καβάλας, Νίκο Βαλεριάνο .  Ο νεαρός αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, όπου οι κυανόλευκου ήδη έχουν τον Γιώργο Σαραμαντά. Ίσως και αύριο να υπάρχουν εξελίξεις για την συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί, αφού στην ομάδα του Ηρακλή βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες ημέρες, ο Ηρακλής κινείτε για έμπειρο αμυντικό ο οποίος θα αποτελέσει βασική λύση για την φετινή περίοδο.

Η εβδομάδα αναμένεται με ιδιαίτερο μεταγραφικό ενδιαφέρον, διότι οι κυανόλευκοι σιγά-σιγά κλείνουν το ρόστερ τους, και βέβαια περιμένουν την αύξηση μεταγραφικών κινήσεων από τρεις σε πέντε, όπου και θα μπορέσουν να πάρουν ακόμα πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ