Tango ''Perone-Romano'' και τώρα η άμυνα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Tango ''Perone-Romano'' και τώρα η άμυνα


Ο Ηρακλής έκανε δυο πολύ δυνατές προσθήκες στο ρόστερ του με Περόνε και Ρομάνο, τώρα όμως ήρθε η ώρα των αμυντικών. Η προσθήκη ενός έμπειρου αμυντικού έχει μπει σε πρώτο πλάνο, καθώς ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος θέλει έναν παίκτη ο οποίος να μπορεί να βοηθήσει τους πιο νεαρούς και να κερδίσουν από αυτόν.

Αρκετά τα ονόματα έμπειρων αμυντικών τα οποία έχουν προταθεί, όμως στον Ηρακλή περιμένουν και για το αν αυξηθούν οι μεταγραφές άνω των 24 ετών από τρεις σε πέντε, ώστε να πάρουν ακόμα περισσότερους ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν την εμπειρία η οποία θα δώσει ακόμα περισσότερο δύναμη στο ρόστερ του φετινού Ηρακλή.

Σήμερα στην Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την αλλαγμένη Μίκρα, όπως και τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές. Άπαντες περιμένουν την έλευση Παπαθανασάκη για να αρχίζει σιγά-σιγά ο Ηρακλής να δημιουργεί και στις ακαδημίες οι οποίες ξεκινάνε σε λίγο καιρό. Ο ίδιος ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας, θέλει να βλέπει γεμάτη την Μίκρα από παιδιά και από νεαρούς αθλητές, κάτι που έχει ασχοληθεί και στον Καναδά.  Ταυτόχρονα όμως θα έχει και μια συνάντηση με τους δικηγόρους του, ώστε να δούνε σε πιο σημείο βρίσκονται οι διαδικασίες για την μεταβίβαση των μετοχών. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ