Μην φοβάσαι μίλα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μην φοβάσαι μίλα!

Δυστυχώς ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε στην γειτονιά των αγγέλων έπειτα από τα πάθη τα οποία υπέστη σύμφωνα με μαρτυρίες που παρακολουθούσαμε στην εκπομπής της  κ. Νικολούλη.

Τα κρούσματα του μπούλινγκ είναι πάρα πολλά και αρκετές φορές τα θυμόμαστε μόνο όταν έρχεται η παγκόσμια ημέρα. Το ίδιο γίνεται και σε πολλά ακόμα γεγονότα τα οποία αναφέρονται μόνο και μόνο επειδή είναι η συγκεκριμένη ημέρα.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία σε πολλά πράγματα μέσα στην ζωή, αλλά το μπούλινγκ είναι μέσα στην καθημερινότητα μας, και βέβαια πρέπει αυτά τα περιστατικά όσο είναι νωρίτερα να τα λέμε εκεί που πρέπει. 

Η έκφραση '' Παιδιά είναι θα τα βρούνε'' δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, διότι όσο αυτά τα κρούσματα βίας δεν αναφέρονται τόσο αυτός που τα δέχεται θα νιώθει πίεση και θα φοβάται να ανοίξει το στόμα του υπό την απειλή του κάθε νταή. 

Το μπούλινγκ πρέπει να μπει στα σχολεία από το δημοτικό κιόλας, καθώς ο μικρός Άλεξ από την Βέροια ήταν και αυτός θύμα μιας αγέλης η οποία θεωρούσε πως με αυτό τον τρόπο ότι κάνει κάτι.  

Και η κατάληξη όμως είναι η ίδια με αυτή του Βαγγέλη...

Καλός ο χαβαλές, καλά τα πειράγματα αλλά υπάρχουν και στιγμές που την πλάκα δεν μπορεί να την υποστεί κάποιος, αλλά αυτοί οι μάγκες όπως νομίζουν οι ίδιοι πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν οπαδούς και περισσότερα μέλη.


Πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα και ακόμα οι άνθρωποι που βρίσκονται στην θέση του διευθυντή τέτοια περιστατικά να τα σταματάνε άμεσα πριν γίνει το κακό. 

Οι απειλές των ατόμων αυτών δεν μπορούν να βγάλουν πουθενά. Ξέρουν οι νταήδες σε ποια άτομα θα πάνε, όμως αυτοί οι καταφαντασίαν άντρες  υπάρχουν και συνεχίζουν να πράττουν αυτές τις βιαιότητες. 

Μην διστάσει κανένας να μιλήσει σε κάποιον που υπέστη βιαιότητα, και δεν μιλάμε μόνο για το μπούλινγκ, αλλά μιλάμε και για την ενδοοικογενειακή βία, όπως και για τον ρατσισμό!

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, αλλά ούτε και άνθρωπος! 



ΜΙΛΑ!!!

Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΓΓΕΛΗ- ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ