ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ 12 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ 12 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ



Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε διαβασμένος στο πρώτο ημίχρονο καθώς υπήρχαν πολλές αλληλοκαλύψεις οι οποίες βοήθησαν πολύ στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδος του Νίκου Παπαδόπουλου.
 Οι κιτρινόμαυροι με κύριο εκφραστή των Πατίτο προσπάθησε να ανοίξει την άμυνα του Ηρακλή, όμως οι κυανόλευκοι αμυντικοί έβρισκαν τον τρόπο και έκοβαν τις επιθετικές ορέξεις των κιτρινόμαυρων. Ο διαιτητής Μπλάνας δεν έδειξε έμμεσο, όταν ο Μπακάκης γύρισε πίσω την μπάλα πίσω και την έπιασε ο Ανέστης, ενώ εύκολα έδειχνε τις κάρτες στην ομάδα του Ηρακλή.
 Σε αρκετές περιπτώσεις ο Ηρακλής έβγαινε στην κόντρα, όμως το καθαρό μυαλό έλειπε στην τελική πάσα, όπως ο Λάμπρου που δεν έκανε παράλληλη πάσα, αλλά και σε δυο ακόμα περιπτώσεις που ο Ηρακλής μπορούσε να βγάλει ευκαιρία στα καρέ του Ανέστη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Μπλάνας έκλεισε τα μάτια σε εμφανέστατη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σιμόες ο οποίος μάρκαρε από πίσω τον Λεοζίνιο, με τον Βραζιλιάνο να αστοχεί στην εκτέλεση φάουλ. 
Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής κράτησε στην άμυνα, χωρίς να δεχθεί κάποια μεγάλη φάση από τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι ήταν πιο επιθετικοί, αλλά δεν βρήκαν τους κλειστούς χώρους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά ο Ηρακλής πήρε έναν βαθμό κόντρα στην φορμαρισμένη και ευνοούμενη ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ