Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ...ΕΧΑΣΕ ΗΔΗ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ...ΕΧΑΣΕ ΗΔΗ!




Είναι αδιανόητο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο Ηρακλής να μπαίνει ξανά σε μια κατάσταση η οποία αντί να σταματήσει, συνεχώς διαιωνίζεται.
 Αναφερόμαστε φυσικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα που παρόλο που πέρασε περισσότερους άθλους από την μυθολογία του Ηρακλή, συνεχίζει απτόητο να έχει έναν χρεομαγνήτη τον οποίο έχει καθηλωθεί στην Μίκρα. Σοβαρότητα και Ηρακλής είναι μια λέξη που σπάνια συναντάται, γιατί το έργο έχει ξαναγυριστεί με διαφορετικό σκηνοθέτη, με διαφορετικούς ηθοποιούς αλλά πάντα το σενάριο ίδιο. Αυτό το σενάριο πρέπει να σταματήσει, αλλά πρέπει οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να προσελκύσουν κανέναν μα κανέναν μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή.

 Κάθε φορά που αλλάζει το πάνω πρόσωπο, κάποιοι εμφανίζονται ξανά και ξανά για να βλάψουν τον σύλλογο, αλλά αν δεν φτάσουν τον ιστορικό σύλλογο στην καταστροφή δεν θα ησυχάσουν. Δεν εξηγείτε αλλιώς αυτά που τραβάει ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα.. Μετά την αλλαγή του ΑΦΜ δεν άλλαξε τίποτα, παρά μόνο κληρονομιά χρεών που αυτή την στιγμή θα τρέξουν πάλι άνθρωποι αφιλοκερδώς να σώσουν το καράβι το οποίοι είναι σε μια φουρτούνα και αυτοί που το κρατάνε πρέπει να τραβήξουν κουπί με γρήγορες, οργανωμένες και συντονισμένες ενέργειες. 

 Αν νιώθει πληγωμένος ο Παπαθανασάκης από τον κόσμο και την αντίδραση, οφείλεται καθαρά στον ίδιο, αλλά ακόμα και τώρα έχει ένα πείσμα το οποίο χαρακτηρίζεται ως λυσσαλέο. Αν νομίζει ο ίδιος ότι ο κόσμος έφταιξε, ας ψάξει ο ίδιος τις συνεργασίες που έκανε, ποιους ανθρώπους είχε δίπλα του, αλλά και τι έκαναν ώστε να φτάσει σε αυτό το αβυσσαλέο γινάτι. Κανένας μα κανένας πρόεδρος δεν πάτησε το πόδι του στο πέταλο, ούτε ο κόσμος έβγαινε με κανέναν φωτογραφίες. Και για να μιλήσουμε εντελώς ελεύθερα, εσύ Παπαθανασάκη τότε κέρδισες τα πάντα, αλλά τα έχασες όλα εις τριπλούν. 

Απ’ ότι φαίνεται τον Ηρακλή τον βλέπεις σαν εχθρό, και αυτό τον εχθρό τον κρατάς φυλακισμένο χωρίς να ξέρεις το γιατί, αλλά μπορεί και να το ξέρεις. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και με σκληρότερη γλώσσα, γιατί αυτή την στιγμή δείχνεις ότι θες να καταστρέψεις στον Ηρακλή, και με πολύ πιο σκληρά λόγια να τον αφανίσεις, αλλά γιατί; Η οικογένεια του Ηρακλή δεν θα σε αφήσει να το κάνεις, γιατί εσύ είσαι ένας περαστικός που δημιούργησε μια ψεύτικη εικόνα στην αρχή, και όταν εμφανίστηκε η αληθινή κατέστρεψες τα πάντα στο πέρασμα σου σαν τους τυφώνες στην Ασία. Όμως ο Ηρακλής δεν είναι δέκα και εκατό άνθρωποι και χίλιοι αν σου έκαναν κακό, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες οι οποίοι ζούνε και αναπνέουν γι αυτή την ιδέα που εσύ θες να εξαφανίσεις. 

 Έβαλες ανθρώπους μέσα και τα έκαναν χειρότερα. Καμάρωσες εχθές που τα παιδιά των ακαδημιών δεν έκαναν προπόνηση; Καμάρωσες που έγιναν όλα αυτά με τον Πανιώνιο; Δεν τα έχουν με κανέναν από αυτούς που έβαλες, αλλά αποκλειστικά με εσένα κ. Σπύρο. Αντί να τους προστατέψεις αυτούς που έβαλες, τους στέλνεις κατευθείαν στον κίνδυνο. Όλα αυτά όμως κ. Σπύρο έχουν και ένα τέλος, όπως και εσύ που δεν έχεις θέση εδώ και πολύ καιρό στην οικογένεια του Ηρακλή, οπότε πρέπει να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Αν έστω και λίγο αγάπησες την ομάδα, έστω και έναν κόκκο συναισθήματος να έβαζες γι αυτό τον σύλλογο θα αποχωρούσες έστω και στις καθυστερήσεις αυτού του παιχνιδιού. Τα παιχνίδια όμως δεν έχουν πάντα τον ίδιο νικητή, πλέον ΕΧΑΣΕΣ τα πάντα και θα το δεις σύντομα και με πράξεις. 

 Όσο για εσάς που αναλάβατε το μάνατζμεντ, ήρθε η ώρα και εσείς να πάρετε τον δρόμο από την Μίκρα και να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τις εργασίες, γιατί ο Ηρακλής χρειάζεται έναν δυνατό οικονομικά άνθρωπο ο οποίος να έχει στόχους. Οι στόχοι σας κύριοι ήταν αυτό που φαίνεται η Μίκρα. Ένα στοιχειωμένο μέρος, γιατί οι παίκτες πάνε αλλού και προπονούνται, οι ακαδημίες σε αποχή, και εσείς το μόνο που σκέφτεστε είναι πως θα διοικήσετε; Δεν μπορείτε να το πράξετε, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε. Κύριε Καγιούλη μιλήσατε τότε στους ανθρώπους του Ηρακλή και αναφερθήκατε σε ένα πλάνο το οποίο δεν έγινε ποτέ, αντ’ αυτού τα προβλήματα διογκώθηκαν και για εσάς τον ίδιο, αλλά και για τους ίδιους τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΟΛΟΙ!

 Όλος ο Ηρακλής είναι ξανά μια γροθιά ώστε να διώξει και αυτή την αρρώστια μέχρι την επόμενη; Μακάρι να μην ξανασυμβεί αυτό ποτέ και να έρθουν άνθρωποι που να έχουν στόχους και όνειρα για να πάει μπροστά η ομάδα, και όχι δεκαετίες πίσω όπως τώρα. Το έναυσμα δόθηκε από τον κόσμο και παλαίμαχοι, παράγοντες και άνθρωποι που αγαπάνε τον Ηρακλή είναι εκεί για να δώσουν μια λύση ώστε να μην πετύχει το σχέδιο της καταστροφής.

 Όσοι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται κοντά σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε, τόσο καλύτερα, αλλά και χειρότερα και για τους ίδιους. Η πολιτική ηγεσία πρέπει να καταλάβει ότι τέτοιοι άνθρωποι στοιχίζουν στο κράτος, αλλά και διαλύουν ομάδες ανεξαρτήτως νόμου. Ο καθένας κάνει ότι θέλει με την δική σας ανοχή, αν δεν ωθήσετε τέτοιους μακριά από τον αθλητισμό, τότε είστε αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! Και όλοι εσείς μαζί, βάζουμε και την πολιτική ηγεσία γιατί έγιναν όλα αυτά με ανοχή χωρίς να ελέγξει το κράτος. Όταν προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου με πράξεις χωρίς ουσία, τότε δεν είσαι απλά εγωιστής, αλλά και αφερέγγυος στην ζωή σου.

 Υ.Γ. Όλοι πρέπει να είναι σε εγρήγορση, γιατί από το πουθενά ξέρουμε ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

 Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ