.ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

.ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ακόμα μια νίκη και μάλιστα άνετη για την 24η αγωνιστική από την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θύμα τον Ατρόμητο Περιστερίου, που ήρθε με μείον 7 παίκτες, και φυσικά γνώρισε την ήττα με 3 - 0.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει και αυτό το ματς, και έτσι πίεσε τον Ατρόμητο, ενώ ο Μάνσον χάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα για να κάνει τομ 0 -1,
Ενώ ο ΠΑΟΚ πιέζει για να κάνει το γκολ, κερδίζει το πέναλτι στο 16΄  Αλλά ο βιερίνια χάνει το πέναλτι, και στο 21΄  ο Μαουρισιο τραυματίζεται και γίνεται αλλαγή και στην θέση του Μπαίνει ο Σακχοφ.
Ο ΠΑΟΚ γίνεται όλο ένα και πιο πιεστικός και φορτώνει την περιοχή με παίκτες, και στο 38΄ Ο Βιερίνια κάνει μια σέντρα και ο Ολιβέιρα κάνει το 1 - 0, εν και Μπίσερβαρ απειλεί τον Θεοδωράκη, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
στο 45+΄ Ο Ακπομ κερδίζει δεύτερο πέναλτι και Ο Μπίσερβαρ εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Και οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια με αυτό το 2 - 0 .
 Στο δεύτερο μέρος την πρώτη ευκαιρία την έκανε ο Ακπομ για να κάνει το 3 - 0, αλλά και  ο Ατρόμητος έχασε μια δυο ευκαιρίες, και φτάσαμε το 81΄ μετά από ένα λάλος του Ατρόμητου ο Σβίντσεφσκι με πλάσε έκανε το 3 - 0,  που ήταν το τελικό σκορ.
thessgoal

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ